Inga rester
Publicerat den

De senaste tre dagarna har vi i skolan haft resursdagar, vilket har inneburit att man endast har obligatorisk närvaro om man har några rester. Som jag har nämnt tidigare så har jag haft en bok och en bokrecension som rest. Tack vare att jag skippade lunchen och fortsatte att jobba har jag äntligen blivit klar och jag slutar nu för dagen. I vanliga fall slutar jag kl.11:50 på onsdagar, så jag har inte behövt stanna kvar särskilt länge.

Efter att jag avslutat detta inlägg bär det av till Hemköp för att handla. Det var ingen höjdare att äta ägg och knäckebröd både till "middag" igår kväll och frukost idag. Just nu längtar jag efter en stor kopp yoghurt och en frukt. Eventuellt en macka med leverpastej.

Idag ska det gå att betala med kortet eller ta ut pengar. Jag var nämligen inne på swedbanks hemsida och det står ingenting om några störningar längre. Snacka om att jag var grinig igår när vi inte kunde handla. Det ska därför bli gott med riktig mat i magen. :)

Nej, nu skiter jag i det här. Jag måste sticka till affären så att jag kan handla mat och åka hem för att äta någonting i och med att jag skippade lunchen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?