Grattis på 17-årsdagen ♥
Publicerat den

Dennis fyller idag 17 år och för att han inte skulle känna sig ensam imorse valde jag att kliva upp samtidigt som honom trots att jag kunde fått sova över en timme till. Jag tyckte att han förtjänade mitt sällskap på sin stora dag, så medan han åt macka åt jag lussebulle och drack julmust. Efter att vi ätit klart fick han sin födelsedagspresent: ett etui/en metallplånbok med fickor (bild ovan, han fick den svarta). Han blev väldigt glad och tog genast ur alla kort ur sitt gamla etui för att sätta in de i det nya.

För tillfället är han på sin praktikplats och jag sitter hemma i soffan och väntar på att få åka till skolan. Som det ser ut blir det en lång dag för mig, vilket är lite tråkigt då Dennis måste vänta i 1-2 h på att jag ska komma hem. På menyn idag har han önskat kycklingsallad och chokladbollar till efterrätt, så det blir att springa direkt till affären när jag har slutat skolan.

Vi kommer inte att fira sådär jättemycket idag mer än att laga god mat, utan det riktiga firandet blir imorgon då familj och släkt kommer hit. Allt fika är klart förutom tårtan som kommer att förberedas imorgon. Det ska bli spännande om jag lyckas med min idé. Det återstår att se.

Jag hoppas iaf att Dennis får en bra dag.
Jag älskar dig, snutt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?