Fredag
Publicerat den

Nu är det äntligen fredag och det ska bli skönt att få slappna av i ett par dagar. Det behövs efter gårdagen. För tillfället sitter jag hemma i köket och väntar på att nästa lektion ska börja. Jag och tre tjejer i klassen ska hålla lektion i volleyboll, så jag håller på att gå igenom lite övningar vi kan använda oss av när vi ska töja efter uppvärmningen. Sen är det min uppgift att gå igenom reglerna, så jag läser igenom dem för att se om det är någonting jag glömt från när man brukade spela volleyboll på idrotten.

Jag slutar dagen runt kl.15 och hinner vara hemma i ca 2 ½ h innan jag ska åka till Kristiansborgshallen. Jag ska nämligen vara med och spela med division 3 ikväll. Under veckan har jag endast tränat en gång och hade jag inte ställt in de senast två hade jag kanske fått spela med vårat lag (div.1) istället, men jag ska inte klaga. Nu får jag iaf kliva ut på banan. Vi får se hur det går.

Dennis och jag har inte planerat någonting särskilt för helgen, utan det blir nog mest att lata sig. Jag ska försöka läsa lite mer i boken jag ska skriva en recension på. Jag har tills i mitten på nästa vecka på mig att bli klar, så nu känner jag mig inte lika stressad längre. Det blir alltså en helg med mycket bokläsande, men det gör ingenting. Jag hatar visserligen att läsa böcker, men jag anser att jag latar mig medan jag läser. xD

Om jag inte misstar mig så kommer Dennis att åka ner på stan för att köpa min julklapp också. Ska jag vara ärlig är jag inte ett dugg nyfiken på vad det är han tänker köpa. Jag har inte funderat någonting kring det, utan kommer säkert inte att göra det förrän han ger mig paketet på julafton. Vi har dock inte kommit överens om vi ska öppna julklapparna efter att vi ätit mat med våra familjer eller om vi ska öppna de på morgonen.

Sen fyller han 17 år om exakt två veckor. Han kommer inte att få sin födelsedagspresent förrän han kommit hem från skolan. Jag tänkte även att jag skulle laga ihop någonting gott då, men jag har ingen aning om vad. Någon som har några tips? Tårta kommer jag att göra under dagen, men den kommer vi inte att äta av förrän hans föräldrar kommit hit dagen efter. Jag måste därför komma på vad han ska få äta under dagen han faktiskt fyller år. Får fråga honom vad han känner för. Hans favoriträtt tycker inte jag om, men jag kanske kan laga ihop det ändå.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?