Födelsedagskalas, eller nåt.
Publicerat den

Då var födelsedagsfirandet över och gästerna (Dennis mamma, pappa, bror och farmor) har åkt hem efter att ha spenderat ca 5h här. Firandet började med att Dennis fick öppna sina presenter och efter det satt alla i köket och åt tillsammans. Eftersom vi bor som vi gör fick det bli mat från Pizzerian, vilket kanske inte var sådär jättesmidigt egentligen med tanke på att vi skulle äta tårta senare under dagen.

Efter att vi smält maten åkte vi alla till Willys så att Dennis och jag kunde storhandla. Det gick oförväntat fort, vilket kan ha berott på att vi inte handlade lika mycket som vi gjorde sist vi var där.

När vi packat upp alla varor var det dags för fika och det bjöds på lussebullar, ballerina, chokladbollar och tårta. Att dricka fanns hallonsoda, julmust, te och kaffe. Alla utom jag tyckte att tårtan var god. Den var inte äcklig, men enligt mig hade det varit godare om jag gjort den tårta jag brukar göra, men då får jag helt enkelt göra den när jag fyller år istället. Så länge Dennis och gästerna var nöjd så har jag gjort ett bra jobb.

Vi har även gosat en hel del med katterna och alla (t.o.m Dennis farmor som inte gillar katter och hundar) tyckte om dem. De har varit väldigt lugna, vilket jag inte trodde att de skulle vara. Det var ett jävla liv när Sara och Daniel var här. De skulle bitas och hålla på. Nu gick det bättre. :)

Dennis är nöjd med sina presenter och han var även nöjd med dagen. Nu sitter vi i olika delar av vardagsrummet då vi ätit för mycket för att orka röra på oss. Det blir nog att försöka titta klart på filmen vi påbörjade igår. Efter 1h fick DVD:n för sig att den inte kunde hitta skivan, så vi får väl göra ett nytt försök idag. *Hoppas*







Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?