Du är förevigt saknad
Publicerat den

När jag höll på att avsluta föregående inlägg brast det för mig och vid förberedelserna för sängen låste jag in mig själv i badrummet för att gråta en skvätt. Väl inne i sovrummet kunde jag inte sluta gråta då jag började tänka på alla saker som jag kommer att sakna med Holly. Det första jag kom att tänka på var hennes pussar. Varje gång man plockade upp henne mot bröstet och klappade henne pussade/slickade hon en på halsen och bröstet. Hon brukade alltid göra så när hon var glad. Även när hon sprang på golvet bredvid en. Då kunde hon springa förbi, slicka på ens hand för att sedan springa vidare.

Någonting annat jag kommer att sakna med henne är hennes glädje för människor. Varje gång hon såg mig eller Dennis i fönstret sprang hon fram och tillbaka i buren av glädje. Hon blev även överlycklig när man kom ut på balkongen om det så bara var för att ge henne vatten.

Det var inte bara jag som tyckte om henne, utan jag vet att även Dennis och min familj var väldigt förtjusta i henne. Jag har aldrig älskat ett djur så mycket som jag älskade henne och det är en anledning till att det inte blir fler kaniner för mig. Hon var väldigt speciell.

Innan Dennis och jag somnade igår gick jag igenom digitala foton som jag framkallade för inte så länge sedan. Jag visste att jag hade framkallat ett par bilder på mina tidigare husdjur och ville försäkra mig om att jag även hade en bild på Holly, vilket jag mycket riktigt också hade. Jag har därför bestämt mig för att köpa en fotoram och rama in fotot på henne för att sedan kunna ställa det på mitt nattduksbord.

Idag är jag så pass ledsen över detta att jag, tro det eller ej, har sjukanmält mig från skolan. Jag känner mig själv och vet att jag inte skulle klara av att sitta i skolbänken och försöka hålla masken när jag i själva verket bara vill gråta. Jag bestämde mig därför för en liten stund sedan att ringa och sjukanmäla mig så att jag får gråta ut, för det kommer att behövas.




Angelica |Gravid v24 |

Ja det är Karin K jag har som bm :) Men tyvärr ska ju hon sluta snart =( så ska få en annan bm, men det blir nog bra det också :)



URL: http://jelic.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?