Brevet om domen
Publicerat den

Som jag skrev i föregående inlägg valde jag att igår ringa till Falu tingsrätt för att höra hur domen lydde då jag inte orkade vänta på brevet. Till min förvåning damp det ner i brevlådan idag vilket betyder att jag lika gärna kunde ha väntat på det istället för att använda telefonen.

Tingsrätten har skickat ut ett häfte till mig med bl.a. vad som sades under rättegången osv.

Nu återstår det att se om R väljer att överklaga eller om han godkänner detta. Han sa under rättegången att han tror att detta skulle vara mest lämpat för honom. Skadeståndssumman har dessutom sänkts, så jag tycker inte att det finns någonting att överklaga på. Det återstår dock att se.

Det betyder alltså att jag i 3 veckors tid kommer att gå och tänka på detta. Om han väljer att inte överklaga kan jag slappna av och vi kan alla gå vidare med det vi ska.

Jag tror och hoppas på att resultatet kommer att bli bra för alla.



Jessica ♥ Gravid

Hoppas det löser sig!



SV: åh va tur att du köpte många då! Hoppas inte dom slutat sälja det, jag måste ju testa :O



URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/


Jessica ♥ Gravid

SV: Naajs! Ska se om jag hittar den imorgon :D



URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/


Emma

SV: Jag lägger ut en bild imorgon eller så tror jag =) Är så mörkt i lägenheten nu, så går verkligen inte att ta kort.. :P Men håll utkik! ;)



URL: http://emmaeskola.devote.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?