Vilket hyfs!
Publicerat den

Som många kanske vet har Dennis och jag inte fått tag i någon lägenhet än. Vi satte i början av månaden ut en annons på Blocket för att se om det hjälpte och det är 2st som har hört av sig. Den ena var för dyr och den andra slutade höra av sig helt plötsligt.

Igår fick jag ett samtal om en lägenhet, kl.23:53! Vem har mage att ringa så sent? Dessutom så stämde lägenheten inte in på vår beskrivning överhuvudtaget. Vi vill ha en tvåa för max 4800 kr/mån om elen ingår och vi kan tidigast flytta in den 1/8. Denna lägenhet var en 3:a för 5500 kr/mån och det var inflytt nu. Kan folk inte läsa eller!?!

När jag sa att vi försörjer oss på mitt studiebidrag+ lån började hon babbla om varför vi inte sökt hjälp från socialen och varför vi inte sökt bostadsbidrag. För det första så får man ingen hjälp av socialen när man går gymnasiet eftersom det då är föräldrarna som är försörjningsskyldiga och jag har för stod inkomst för att bli berättigad bostadsbidrdag.

Vilket hyfs! :/



Carinah

hejsan. :)

jag fick tips av min vän Caroline Norberg att du fixar bloggar gratis & undra om du kunde designa en till mig? =)



URL: http://mammacarinah.blogg.se/


Carinah

Okej :).

och så tänkte jag kolla om du kunde fixa så att det står mitt namn med skriv stil längstner efter inlägget så som du har? :)



URL: http://mammacarinah.blogg.se/


Carinah

fick du mitt mail? :)



URL: http://mammacarinah.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?