Lösning (?) hjärnspöken
Publicerat den

Igår kväll satt jag och funderade lite grann över mina hjärnspöken. Jag tror faktiskt inte att jag kan få de att försvinna helt, så därför satt jag och funderade över vad jag kan göra för att tona ner de och kom på några saker:

Som jag nämnde igår har vi planerat att köpa två kattungar, men det blir inte av förrän till årsskiftet och jag måste därför hitta någonting annat tills dess. När jag satt och funderade så slog det mig att jag nog kommer att "glömma bort" dessa tankar lite grann när vi kommer igång med flytten.

I juli ska vi åka till Ikea och då är det mycket som ska köpas in och får vi en lägenhet snart så blir det mycket packande och planerade vilket kanske "skrämmer bort" mina hjärnspöken för en stund. När vi har flyttat har vi såklart annat att tänka på då vi i slutet på augusti - början på september ska åka till Ikea igen och köpa nya möbler.

Strax efter det börjar vi skolan och då har vi såklart fullt upp med annat. Jag hoppas därför att vi får en lägenhet snart så att vi kan börja processen inför flytten. Jag tror att det skulle hjälpa en del.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?