Wonderful ♥
Publicerat den

Som jag nämnt tidigare kom Dennis i onsdags och stannade tills idag. Han åkte hem för snart en timme sen och sitter alltså på bussen nu.

Det har varit lika underbart och mysigt att vara med honom som det alltid brukar vara. Det regnade onsdag, tordag och fredag, vilket resulterade i tv-spel, så när det var fint väder igår utnyttjade vi det till fullo. Vi började dagen med att gå ner till Heros och kolla på Agilityn av vattenhundar. Tydligen så är Smedjebacken en av de orter i Sverige som har flest av dessa hundar. Hur det kommer sig vet jag inte eftersom jag tycker att alla ser likadana ut. Det fanns bara svarta och vit/bruna, vilket jag tyckte var ganska tråkigt. Det blir så opersonligt om alla ska se likadana ut. Man vill ju ha en hund som inte ser ut som alla andra.

 

När vi tröttnat på att kolla på hundar tog vi oss en sväng förbi hembygdsgården. Jag hade hoppats på att det skulle finnas lite får där, men det gjorde det inte. Vi hittade inget intressant mer än en skylt där det stod "Pärthyvel" ? Jag tyckte att det såg och lät så fruktansvärt fult att jag inte kunde gå därifrån utan att ta ett kort på skylten.


Efter vår lilla promenad genom hembygdsgården bestämde vi oss för att gå ner till hamnen och köpa oss en varsin glass med tanke på det fina vädret. Vi tog oss varsin solero, pineapple. Den var god, men det störde mig lite grann att det var riktiga ananasbitar och fruktkött i den. Det var visserligen gott, men bitarna var alldeles för stora för min smak. Man hade lika gärna kunnat gå till affären och köpt en burk ananas.

Pga. det fina vädret bestämde vi oss för att stanna ute och gick då till hamnen. Vi satte oss på en brygga och bara tittade ut över sjön. Efter ett tag fick jag för mig att vi skulle gå till Ica och köpa oss en varsin flaska läsk och lite kex. Kexen skulle vi såklart äta själva, men också använda till att mata änderna. Vi hittade dock endast en and, men den fick mat iaf.

Resten av kvällen tillbringade vi på altanen med Elias. Vi spelade kort i någon timme, åt lite glass osv. Jättemysigt :) Det var lite synd att det skulle regna de andra dagarna då jag hade tänkt att vi skulle gå till Söppenmyren och se om fåren blivit utsläppta i den stora hagen än. Vi får ta det nästa gång han är här. Då vet jag iaf att de är utsläppta. Då kan vi ta en promenad, ha en lite picknick och mata fåren.

De senaste dagarna har inte varit så händelserika, men det har varit otroligt mysigt ändå. Nu ser jag fram emot att få åka ner till Dennis igen, vilket jag kommer att göra efter den 25:e. Det är alltså inte så lång tid kvar :)


Dennis ♥



Anna-Maria

Jag kan informera er om att fåren inte blivit utsläppta på söppen än.. :) det dröjer ännu någon vecka innan dom blir det då dom inte riktigt lammat färdigt än :)



URL: http://annamariahane.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?