Uthämtat kort och beslut från CSN
Publicerat den

 


Nu känns det som att det börjar gå framåt med allt vad gäller skola och flytt. Pendlarkortet är uthämtat så nu kan jag åka till skolan på måndag. Tidigare idag fick jag även mitt beslut från CSN. Jag har blivit beviljad studiebidrag + lån för åk.2 (kan endast söka för ett läsår i taget) och jag har även fått ett utdrag över hur mycket jag får varje månad och när det utbetalas till mitt konto.

Eftersom man alltid betalar hyran i förskott behöver Dennis och jag hjälp första månaden då jag får min första utbetalning runt den 30/8. Vi behöver en lägenhet senast den 16/8 eftersom Dennis börjar skolan då. Jag börjar inte förrän den 23/8, men det känns bäst att försöka få någonting till den 1/8 så att man hinner anpassa sig till lägenheten och bekanta sig lite med staden innan skolan börjar.

Vi har ännu inte blivit erbjudna någon bostad, utan vi anmäler intresse för fullt och är inne på Blocket flera gånger om dagen i hopp om att någonting passande ska komma upp. Det är bara en hittills som har nappat på annonsen vi lade ut (om att vi söker) och den lägenheten var alldeles för dyr och kanske lite stor för vår del.

Jag är lite orolig över att vi inte ska hinna få tag i någonting i tid, men vi har tack och lov ett tag på oss att försöka fixa det här. :)



Elin

Hej! Jo jag kommer ihåg dig, det var ett tag sen ja ;) Hoppas allt är bra med dig? Jag har kvar den mailadressen men jag är sällan inne där bara. Du kan adda mig på den jag skrev in nu.. Med mig är det bra :D Är fortfarande tsm med killen o så. Men vi kan väl höras på msn? Kram



URL: http://cooltjej92.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?