Undersökning
Publicerat den

Då var man hemkommen från ungdomsmottagningen. Jag har inte varit där sen i april förra året, så det var väl dags eftersom jag inte är med samma kille längre. Karin tycker att man ska göra en rutinkoll någon gång ibland, så jag tänkte att det var lika bra nu när jag ändå har ont.

Jag fick lämna ett urinprov för att göra ett klamydiatest (det gör man vid varje rutinkoll) och sen gjordes en vanlig gynundersökning. Det såg bra ut och flytningarna jag har luktade ingenting, så det beror nog inte på dem. Jag fick även visa vart jag har ont och jag pekade i höjd med livmodern. Hon vet inte varför jag har ont och frågade om jag inte har urinvägsinfektion, men det hade jag för någon månad sen och det är det definitivt inte. Jag blev då rekommenderad att höra av mig till läkare ifall det inte går över.

Det enda jag kan göra nu är att vänta och se helt enkelt. Får hoppas att smärtan försvinner så småningom, annars vet jag inte vad jag gör.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?