Traderarn
Publicerat den

Stax innan Dennis och jag blev tillsammans budade jag mycket på kläder på Tradera, vilket faktiskt var väldigt roligt. Speciellt när man vann plaggen. Jag har vunnit sammanlagt fem stycken budgivningar: 4st klänningar och en bolero. En av klänningarna kunde jag dock inte ha då den var för stor. Säljaren måste ha ljugit om storleken.

Jag har nu börjat få suget att buda på lite nya kläder då jag är i behov av en ny garderob. Det är dock ganska snålt om pengar just nu och jag får vänta tills nästa månad innan jag kan köpa kläder. Det är sagt att jag och mamma ska åka till Kupolen i början på juni, men jag kanske väljer att buda på Tradera istället för att få så billiga plagg som möjligt.

Jag har lovat Dennis att vi ska spara pengar varje månad så att vi kan köpa kläder på mellandagsrean, så jag ser fram emot det då vi båda är i behov av nya kläder. Dennis har sett alla mina klädesplagg förutom ETT. Det är inte bra. Jag tänkte därför att vi skulle lägga undan minst 1000kr/mån fr.o.m augusti så att vi kan köpa så mycket som möjligt.

Vi får hoppas att Dennis inte är som pappa: fullkomligt hatar att gå i klädesbutiker. Jag tycker att det är jätteroligt bara man har pengar och eftersom vi måste köpa ganska mycket så blir vi i stan och butikerna väldigt mycket och länge.

Syftet med inlägget var väl att säga att jag blivit "beroende" av Tradera igen. Jag budar dock inte på någonting då jag är pank, men hade jag haft pengar hade jag budat arslet av mig. Ser dock inget dåligt med det då jag faktiskt är i ett desperat behov av kläder. Äger inte ens en full tvättmaskin.



Caroline.

Ang copyright så har jag haft de i min tidigare blogg men de spelar ingen roll jag vill inte lägga ut bilder på mina barn iallafall, endel kan jag lägga ut, men inte allt. Det som läggs ut hamnar på Facebook för endast vänner. Dessutom är en copright lätt att tabort för den som är duktig.



Min blogg är ju mest för mina vänner och familj som bor långt långt härifrån men de finns ju somsagt mail och facebook för bilder :)



URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?