Stress, panik och GAH!
Publicerat den

Nu börjar det dra ihop sig för sommar och ska jag vara ärlig så är jag ganska stressad över det. Dennis och jag har kollat på lägenheter i princip överallt och det känns som att det är omöjligt att få en. Vi hade en på gång, men den var alldeles för dyr och vi var därför tvungna att tacka nej.

Igår mailade jag till BostadVästerås angående studentlägenheter och vi kan tydligen inte få någon hos dem eftersom de prioriterar högskoleelever. De kunde eventuellt hjälpa oss i slutet av augusti eller september, men då är det för sent. Det blir därför så att vi får hålla utkik på Blocket. Jag är sedan ett par veckor ute på sidan flera gånger om dagen, men nu känns det som att jag får hålla koll flera gånger i timmen.

Jag hoppas verkligen att vi får någonting då ingen av oss orkar kliva upp mitt i natten för att åka till skolan. Dennis har nog jobbiga dagar med resor som det är nu och han ska inte behöva ha det mer. Jag är ledig resten av veckan, så har jag tur kanske det ploppar upp någonting. Då ringer jag direkt istället för att maila som jag tidigare har gjort.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?