Redovisning
Publicerat den

På onsdag har jag redovisning i psykologi A om psykiska sjukdomar. Jag och en annan tjej i klassen har valt att skriva om den paranoida personlighetsstörningen, vilket känns väldigt blandat för min del. Det var visserligen jag som föreslog att vi skulle skriva/prata om det eftersom jag kan en del om det, men på något sätt har jag lite ångest inför det. Att stå inför klassen och berätta om hur mitt liv har påverkats tidigare och hur det påverkas nu.

Det hade inte spelat någon roll vad jag hade pratat om, utan jag hade fått ångest oavsett. Jag kan därför lika gärna prata om detta och kanske få lite högre betyg pga. att jag inte bara står och rabblar fakta, utan egen erfarenhet. Det blir nog lite jobbigare för Alexandra eftersom hon bara har fakta, men jag tror att det kommer att gå bra. I skolan tänker man ju endast på sitt eget betyg, eller hur? Så jag var nog lite ego när jag föreslog att vi skulle välja paranoia.

Den muntliga redovisningen är på onsdag, men den skriftliga uppgiften ska vara inlämnad imorgon. Jag är inte riktigt klar än då jag vill försöka förklara så mycket som möjligt om hur det har påverkat och påverkar mig. Uppgiften ska vara inlämnad imorgon förmiddag, så jag får väl kliva upp lite tidigare för att skicka in den. Jag är nämligen ledig imorgon, så jag kan inte ge min lärare pappret i handen.

Lektionen är inställd imorgon eftersom alla 1:or på skolan ska visa upp vad de har gjort under läsåret och jag behöver nog inte stressa sådär jättemycket, men jag tänkte att jag skulle försöka att ha den inlämnad innan lunch iaf.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?