Kan inte säga mer än: HAHA!
Publicerat den

När man trodde att hon inte kunde bli mer patetiskt tar hon hem priset. Som ni kanske förstår pratar jag om Dennis ex Nicole.

Dennis fick inatt (via en kompis) reda på att Nicole lagt ut en hög med bilder på honom i sin bilddagbok. Hur hon har mage att göra det förstår jag inte eftersom hon vet att Dennis och jag är tillsammans nu. Dessutom så har hon själv pojkvän.

Dagarna innan bilderna på Dennis lades ut lade hon ut en bild på hon och hennes pojkvän där de kysser varandra, så varför hon lägger ut bilder på Dennis och skriver att hon saknar honom förstår jag inte. Ska jag vara ärlig tycker jag synd om hennes pojkvän som ska behöva stå ut med det där.

Vi har blivit lämnade ifred den senaste tiden, vilket har varit jätteskönt och jag hoppas att det håller i sig eftersom vi inte vill ha någonting med henne att göra. Vi vill bara kunna fokusera på varandra istället för att andra ska komma och lägga sig i (syftar på ex). Det ska därför bli väldigt skönt att få flytta eftersom risken att man stöter på henne är minimal.

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget, men jag blir bara så frustrerad att hon inte vill fatta att det är över. Man behandlar inte någon som skit, gör sedan slut, behandlar denne som skit ytterligare och sen försöker göra allt för att få den andre personen tillbaka när man vet att h*n inte vill!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?