Imorgon kommer Dennis
Publicerat den

Nu har Dennis och jag äntligen bestämt när vi ska ses nästa gång. Han kommer redan imorgon, vilket känns toppen då ingen av oss ville vänta till den 28:e. Det blir alltså skola och åka hem för att packa inför resan.

När jag kliver upp imorgon blir det att städa för fulla muggar. Jag brukar alltid göra det några dagar innan han kommer hit, men jag har inte hunnit göra det eftersom vi bestämde detta för ett par timmar sedan. När han sa att han hade råd att åka hit blev jag så glad att jag började gråta. Jag har saknat honom så oerhört mycket och blev så glad när jag fick beskedet.

Han kommer att stanna tills på söndag och vi har inte diskuterat vad vi ska göra under tiden han är här. Vi har pratat lite grann om att ta promenader, men då måste vi hitta en annan väg vi kan gå. Vi brukar annars gå längs hamnen, men nu håller de på att gräva upp där och jag har därför ingen lust att gå förbi. Det ser nämligen förjävligt ut och vi brukar alltid ta kort när vi är ute och går. Vem vill ta kort på stora lerhögar? Inte jag iaf. Så vi får hitta något annat ställe att gå på.

Jag hoppas att det kommer att bli bra väder också så att man eventuellt kan grilla, om vi har råd förstås. Familjen har redan invigt grillen (om jag inte minns fel), men då var jag hos Dennis så jag kunde inte medverka eller hur man säger. Jag hoppas även på att det kommer att gå någon bra film, annars får vi gå till Ica och hyra någon.

Snart tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig så att det blir onsdag någon gång. Blir nog lite dagboksskrivande. Jag har varit väldigt dålig på det den senaste tiden och har lovat mig själv att skriva dagligen när Dennis och jag har flyttat.




Angelica

Tack för att du fråga :) Men håller på med designen just nu, :-) Men det är lite klurigt med alla koder.. vette tusen hur de blir.. Annars får du gärna hjälpa mig sen :-)



Vart ska du flytta då? :)



URL: http://jelic.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?