Hur tar jag mig till skolan?
Publicerat den

Nu har det uppstått ännu ett problem vad gäller resorna till skolan. Det var sagt att jag skulle få ett tågkort av skolan, men igår kväll fick jag ett mail av SYV där hon skrev att jag får fixa det själv. Jag ringde därför till Västmanlands lokaltrafik idag och frågade hur jag ska be mig åt för att få ett tågkort. De sa att det inte är möjligt eftersom jag pendlar mellan två olika län. Jag måste därför ta kontakt med kommunen och få de att betala resorna.

Jag vet inte hur lång tid detta kommer att ta, men det känns ganska meningslöst att börja skolan nu om det ändå ska börja med krångel. Om jag ska kunna läsa psykologi fram till sommaren måste jag kunna ta mig till skolan också. Jag funderar på om jag inte ska prata med SYV och läraren imorgon om detta. Det känns nästan bättre att läsa kursen en annan gång. Under bättre förutsättningar, liksom.

Jag har mailat kommunen angående tågkort och har de inte hört av sig imorgon eftermiddag tänkte jag att jag skulle ringa. Vi måste få ordning på det här snart med tanke på att jag bara har 6 veckor på mig att läsa hela kursen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?