Hemma igen :(
Publicerat den


(Visst är bilden fin? Tänk att det är jag som tagit den :D)

 

Då var man hemma igen efter att ha spenderat ett par dagar med Dennis. Jag åkte i onsdags och som ni vet gick det inte särskilt bra eftersom SJ klantade sig ganska rejält. Tack och lov kom jag till slut fram, vilket jag längtat efter hela dagen.

Det märktes att Dennis blev glad över att se mig eftersom han kom mot mig med ett stort leende och gav mig en stor, mysig kram. Jag var såklart glad jag också, men pga. allt krångel med resan var jag trött och eftersom jag inte ätit sen kl.12 (var framme kl.19) hade jag även ont i huvudet plus att jag mådde illa som jag brukar göra när jag är hungrig.

När vi kom fram stod Maarit och lagade mat i köket. Jag var rädd för att det skulle bli någon tråkig maträtt, men det blev tacos! :) Jag åt 2st, vilket räckte gott och väl för att jag skulle bli mätt. Sedan gick Dennis och jag upp på rummet en stund och bara njöt av sällskapet. Vi kramades, såg varandra i ögonen och bara skrattade som vi brukar göra när vi inte setts på ett tag.

Vi gjorde inte sådär jättemycket under torsdag - fredag eftersom Dennis var i skolan. Under lördagen hade vi dock fullt upp eftersom hans bror Marcus konfirmerade sig. Han fyllde även år idag, men hans föräldrar ville inte att släkten skulle behöva komma och hälsa på två dagar i rad så vi firade alltihopa på en gång.

Eftersom både Dennis och jag hatar allt som har med kyrkor att göra (då vi anser det vara religiöst) försökte vi övertala hans föräldrar om att få stanna hemma, men icke! De ansåg detta vara en högtid för Marcus och tyckte därför att det var en självklarhet att följa med. Jag fick såklart stanna hemma om jag ville, men hur kul hade det varit om Dennis setat i kyrkan i över en timme och sen någon timme i stugan för att fika? Hade jag stannat hemma hade jag såklart inte varit med och ätit tårta. Ska man fira någon kan man lika gärna vara med under hela firandet eller strunta i det helt.

 

Innan jag åkte till Dennis visste jag att han hade planerat någonting för lördag kväll. Söt som han är hade han planerat att vi skulle grilla nere vid sjön. När vi var klara med att vräka i oss tårta åkte vi till affären och handlade alla varor till min grekiska sallad. Efter det åkte vi hem, gjorde i ordning den och åkte ner till sjön.

När vi kom dit var det ganska kyligt, så Dennis drog igång brasan på en gång. Det tog en stund innan det började brinna, men det tog sig till slut. Vi grillande endast kött eftersom vi inte hade någonting annat. Det var tänkt att vi skulle ha gjort hemmagjorda potatisklyftor om vi grillat hemma hos honom, men eftersom det var så fint väder drog vi ner till sjön istället. Vi fick även vara ifred där, vilket var skönt :)

Dennis var jätteduktig på att grilla kött, vilket jag inte var. Min bit var visserligen tjockare än vad hans var, men iaf. Det var liiiite rosa inuti, men det var inte så farligt. Det slutade dock med att jag fick ta köttbiten som Dennis grillat eftersom han inte ville att jag skulle äta kött som inte var färdigt. Jag var iaf kung på den grekiska salladen! :D Dennis tyckte att den var jättegod.

Vi satt nere vid sjön i 2 ½ timme. Det var jättemysigt trots att det inte blev som Dennis planerat pga. allt firande tidigare under dagen. Han hade tänkt att vi skulle grilla mycket tidigare, men vi får göra det nästa gång istället :) Då får vi vara mer förberedda också. Vi saknade jordgubbar och grädde + lite vattenmelon och någonting mer till köttet. Vi har hela sommaren på oss att grilla och proppa i oss jordgubbar.

Det har inte hänt sådär jättemycket mer eftersom tiden gick så otroligt snabbt den här gången. Lite synd att den skulle behöva göra det, men snart är det sommarlov och då kan vi spendera mycket tid med varandra. Efter det bor vi också tillsammans.

Det är inte bestämt när vi ska ses nästa gång, utan det bestäms när han har fått schema efter hur han kommer att jobba i sommar. Jag tror dock att det blir så att jag åker ner till honom strax efter att vi slutat skolan. Det handlar bara om ett par dagar, vilket vi kan stå ut med.

I slutet av juni kommer vi även att dra upp till Eastwood och pierca oss i läppen!!! :D

Tack för dessa underbara dagar, älskling. ♥ Det har varit mysigt och fantastiskt som alltid. Jag längtar tills vi ses nästa gång. Det är så tomt och tråkigt utan dig. Finns ingen mening med dagarna om du ändå inte är där.


Dennis ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?