Bye bye diary
Publicerat den

För ett par dagar sedan låg jag på mitt rum och skrev i min dagbok. Jag upptäckte då att jag börjar få svårt att formulera och uttrycka mig med penna, så jag har nu valt att lägga av med mitt dagboksskrivande och ägna mig åt bloggen istället. Det känns som att jag kan få ut mina tankar och känslor bättre här. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och ta alla spydiga kommentarer. Jag börjar bli ganska van ändå, så vad spelar det för roll?

Det känns lite blandat att "behöva" sluta med dagboksskrivandet eftersom jag har skrivit i 9 år nu (jag började 2001, men har sparat mina dagböcker från 2003 till 2010). Jag kommer dock att ha kvar alla böcker trots att jag lägger av. Det kan vara roligt att i framtiden kunna gå tillbaka och se vad som har hänt i ens liv. Jag har dock inte så många tidpunkter i livet som har varit bra, men det kan ändå vara skönt att få komma ihåg vissa saker. Saker som i framtiden kan göra mig starkare och få mig att orka kämpa vidare.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?