Borttagning av blogg
Publicerat den

För de få som har varit intresserade av att se bilderna som Håkan har tagit på mig kan jag meddela att bloggen nu är borttagen och det finns därför ingen möjlighet att se bilderna längre. Bilderna kommer att stanna på min dator och enda gången jag använder dem är om jag beställer några för att ha dem på väggen. Minnas den lilla tiden som var.

Har insett att det är dags att gå ner lite i vikt. Jag känner att jag har blivit större över låren, vilket jag inte är ett dugg förtjust i. Dennis och jag har kommit överens om att vi ska ändra våra livsstilar när vi har flyttat då vi båda vill bli nyttigare och motionera mer.

Vi har kommit överens om att vi ska ta en promenad om vi sitter hemma och har tråkigt. Varför inte komma ut och röra lite på sig istället för att sitta inne och såsa? Det finns väl ingen mening med det. Inte för oss iaf.

Det ska bli skönt att äntligen komma igång med detta. Jag är en som behöver lite motivation för att kunna fullfölja någonting jag vill börja med och Dennis är min inspirationskälla. Han motiverar mig att vilja ändra på mig. Eftersom han själv vill ändra sin livsstil blir det även lättare för mig. Jag ogillar nämligen att motionera själv i början när man vill komma igång, vilket Dennis också gör. Det är därför perfekt att vi gör det här tillsammans.

När jag bodde med Björn ville han inte hjälpa mig, så det betyder mycket för mig att Dennis vill. Jag har alltså flera saker att se fram emot vad gäller att flytta ihop med Dennis :)♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?