Boka möte med advokat
Publicerat den

Det känns som att det äntligen börjar att hända grejer vad gäller den kommande rättegången. För någon månad sedan ringde Karin från polisen och då åklagaren ville ha lite information om hur jag fått vissa blåmärken (som jag tog med mig som bevis och lämnade in på förhöret). Hon sa att om jag inte hör någonting mer från henne så är allting på gång.

Mamma ringde mig för inte så länge sedan och berättade att jag fått brev från min advokat och jag bad henne att öppna det. Jag ombedes att ringa och boka ett möte så att vi kan gå igenom allting. Vi kommer att gå igenom både mitt och R's vittnesmål. Jag ska få ett brev hemskickat av Karin där jag får se exakt vad han har sagt under sitt förhör. Det ska bli spännande att se hur han har nekat till allting, för det har jag fått uppgifter om att han gjort.
Jag tänkte iaf att jag ska ringa så fort jag kommer hem så att det blir av så snart som möjligt.

Jag blev glad när mamma ringde och berättade detta eftersom det då är ett tecken på att allting är på gång. Ska jag vara ärlig så är jag inte ett dugg nervös, utan bara förväntansfull. Jag vill bara få det här överstökat så att man kan avsluta kapitlet.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?