Aj, min kropp! och tidningen
Publicerat den

God morgon, gott folk! Eller god kanske jag inte ska säga, men morgon iaf.

Det blev väldigt sent igår då jag var tvungen att bära upp alla mina saker från källaren, upp på entréplan för att sedan bära upp det på övervåningen. Efter det tog jag mig en paus så att jag kunde äta och pratade därefter med Dennis. Han är ledig från skolan idag, men det kändes ändå ganska dumt att sitta framför datorn till klockan var strax efter 01:30.

Jag har sovit väldigt dåligt av olika anledningar. Om jag inte minns fel höll jag på att somna strax efter kl.02, men Holly väckte mig då hon blev rädd för någonting och stampade som en galning. Jag fick då nog och tog madrassen och lade den i tv-rummet utanför, där det inte fanns någon som helst plats egentligen. Det var dessutom väldigt varmt och då brukar jag få svårt att sova. Inte hjälpte det att madrassen var kortare än mig och då är jag 1.65 m. Jag vaknade därför upp och hade ont i hela kroppen.

Det känns jättetryggt med tanke på att tidningen kommer hit strax efter kl.14 och vill ha information om gårdagens översvämning. Pappa är hemma, men eftersom han var på jobbet när allting hände blir det jag som får prata med dem. Har jag otur blir även jag med på bild och om så är fallet hoppas jag på att den blir bra så att inte hela Smedjebacken-Ludvika behöver skämmas över hur jag ser ut xD Många har nog sett på Bilddagboken att jag kan se väldigt grinig ut på bild. Speciellt när någon annan tar den.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?