Fortfarande kvar ♥
Publicerat den

God morgon folket. Nu sitter jag här igen och väntar på att Dennis ska komma hem från skolan. Jag har inte varit med honom någon dag den här veckan, utan har valt att vara hemma hos honom istället.

Igår var jag hemma då jag inte ville störa varken honom, hans lärare eller klasskamrater trots att några anser att jag "är en del av klassen" och idag stannar jag då jag vill vila ut. Jag ska nämligen följa med honom imorgon och vi kliver upp väldigt tidigt.

Imorgon har vi även varit tillsammans i 1 månad, vilket känns helt sjukt! Tiden bara flyger iväg och man hinner inte riktigt med. Det känns iaf jättebra :) Jag trivs otroligt bra med Dennis och det ska bli tråkigt att åka hem även om vi inte kommer att vara ifrån varandra särskilt länge. Jaja. Vi får ju lite tid till att sakna varandra. ♥

De senaste dagarna har vi inte gjort sådär jättemycket. I söndags var vi alla på bio vid Kungens Kurva. Dennis och jag tittade på I love you Philip Morris med Jim Carrey medan resten av folket tittade på Avatar. Vi blev alla lite besvikna över våra filmer då vi trodde att de skulle vara mycket bättre än de faktiskt var, men jag tycker ändå att det var mysigt att gå på bio. Det blir en annan sak än att titta på film hemma på något sätt. Riktigt mysigt var det iaf :)





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?