Trosa all the way
Publicerat den

Som så många vet åkte jag till Dennis i lördags. Jag gick och lade mig tidigt på fredagskvällen vilket resulterade i att jag inte kunde sova. Går jag och lägger mig när jag inte är trött så slutar det med att jag ligger sömnlös istället. Det spelade ingen roll att jag försökte trötta ut mig själv med att spela Galaxy Ball på min telefon (en form av Tetris).

När klockan var 05 på lördagsnatten tände jag lampan då jag inte orkade ligga i mörkret längre. Jag låg och drog mig till klockan 06 eftersom det var då jag skulle kliva upp för att göra mig i ordning. Jag ville nämligen inte väcka folket, så jag väntade tills klockan ringde. Dumt att gå upp mitt i natten, liksom.

Jag hade allting packat sen kvällen innan, så det var bara att göra sig i ordning och äta frukost. Under resan fick jag inte med mig någonting att äta, så jag fick försöka hålla mig vaken med hjälp av min MP3. Det gick hyfsat bra. Till en början var jag trött, men ju längre resan gick desto piggare blev jag.

När jag klev av bussen var jag osäker på om Dennis skulle känna igen mig i den nya frisyren, men när jag var påväg mot ingången till Centralstationen så kom han ut och mötte mig. Det var så skönt att få se honom igen. Så skönt att se honom så glad! :)

Efter att vi stått och tittat på varandra respektive gulligullat lite åkte vi till båtmässan i Älvsjö. Hans föräldrar var nämligen där och vi skulle åka med dem hem, så vi var tvungen att möta dem där. Mässan var väl okej, men efter att ha gått i lokalerna i någon timme fick jag väldigt ont i fötterna. När vi alla tröttnat åkte vi till Trosa för att handla lite. De har nämligen inte turen att ha en butik i närheten där de bor, så de måste åka in till centrum för att handla.

När vi handlat klart åkte vi hem till Dennis. Vi gjorde inte särkilt mycket första dagen, utan vi tog det bara lugnt. På kvällen gick vi ut med deras finska lapphund Zeke. Det var jättekallt, men vi gick inte så långt så det gjorde ingenting.

På söndagen gick vi ut på sjön med Zeke i det fina vädret. Det var ca +10 grader så vi passade på att njuta av vädret. Jag tog lite kort, men hade gärna tagit fler. Det var dock väldigt svårt eftersom solen låg på. Det resulterade i att bilderna blev väldigt mörka. Zeke såg ut som en stor skugga bara xD

Igår var jag med Dennis i skolan, vilket gick jättebra. Han gick från kl.08:30-16:30. Dagen gick förvånansvärt fort, men det berodde säkert på att det för mig kändes bra att vara i en skola. Jag blev peppad och satt i mina egna tankar. Tänkte på att snart får jag själv börja skolan. Vissa tycker att skolan är jättetråkig, men jag känner att jag vill till skolan. Göra lite nytta och göra saker som jag tycker om: träna.

Dennis är i skolan nu och kommer hem om kanske 1 ½ timme. Han hade två prov idag och då kändes det ganska meningslöst att följa med eftersom jag ändå skulle få sitta utanför och vänta. Jag passar därför på att blogga lite grann så att jag inte glömmer bort allting sen.

Vad har jag då gjort under tiden han varit i skolan? Jag och hans mamma har varit ute och gått med hunden. Jag har även berättat lite grann om misshandeln + graviditeten. Dennis har inte berättat om det, vilket jag inte hade räknat med heller. Jag kände att det kan vara bra för dem att veta ifall jag skulle bli lite tyst osv. ibland.

Lite bilder kommer upp här och på Bilddagboken i slutet av veckan. Jag måste bara ta lite mer kort först. Har knappt tagit några vilket är lite pinsamt.

Det känns iaf jättebra att få vara här. Jag har saknat Dennis något enormt och det är så skönt att vi inte har bestämt när jag ska åka hem. Vill ta tillvara på tiden vi får tillsammans nu. ♥



Anonym

han är sjukt lik rickard



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?