Skrattretande
Publicerat den

                                       

Som Ni vet så har Dennis ex fått för sig att vi ska bli vänner och när jag fick veta det i förrgår skrev jag till henne på facebook:"Nu får du väl för fan ta och ge dig!".

När jag loggade in igår fick jag till min förvåning se att jag fått detta till svar:"NU TYCKER JAG DU SKALL LÄGGA NER .NICOLE BEHÖVER DENNIS NU DET ÄR NÅGOT DU BARA FÅR ACCEPTERA MVH GERD LINDSTRÖM (nicoles mamma ) BASTA".

För det första; vem skickar sin mamma att skriva? (om det nu ens stämmer)
För det andra; hur moget är det att skriva sådär och direkt efteråt ta bort användaren? Man ska väl för fan stå för vad man säger!

Jag berättade detta för Dennis och han blev då riktigt förbannad. De behandlar honom som ett objekt och tror att de kan bete sig hur som helst. Det gäller inte bara henne, utan hela hennes familj. Som jag fattar det så hade hennes mamma tydligen ringt till honom när hon fick höra att han skulle åka upp hit. Vad är det för jävla sätt? De har ingenting med det att göra. Ingen i den familjen ska komma och lägga sig i, för han är inte längre en del av den.

Han är tillsammans med mig och vad vi gör är vår ensak. Det ska ingen annan komma och lägga sig i. Speciellt inte ett ex och hennes mamma. Det tycker jag är allmänt patetiskt.

Hur vi ska göra för att bli av med dem har vi inte riktigt bestämt. Det är sagt att Dennis eventuellt kommer att byta mobilnummer eftersom hon ringer till honom stup i ett vilket resulterar i att han mår dåligt. Han vill inte ha med henne att göra, men hon verkar inte förstå. Förr eller senare borde hon iaf fatta. Om jag så ska behöva åka ner och banka vett i skallen på henne.

När vi ändå var igång och pratade om ex passade jag på att berätta hur jag var när jag var tillsammans med Björn: Väldigt svartsjuk och paranoid, vilket resulterade i att jag gjorde saker som jag inte är så stolt över idag. Jag har tidigare skrivit om det i bloggen, så jag tänker inte ta upp det en gång till.

Jag har förklarat för Dennis att jag idag kan kontrollera svartsjukan, men att den alltid kommer att finnas där. Jag kommer såklart aldrig att vara som tidigare, då jag inte tycker att det är ett acceptabelt beteende även om jag inte kunde rå för det. Det gör ingenting för honom att jag är lite svartsjuk då han tycker att det bevisar att jag bryr mig om honom och är rädd att mista honom. Det är klart att det är så. Jag är jätterädd för att förlora honom.

Han uppskattade att jag var ärlig och tog det här på en gång. Vi tycker båda att de är viktigt att vara ärliga och öppna mot varandra i ett förhållande. Jag känner att vi kan prata om allt, vilket är jättebra. Tidigare har jag haft väldigt svårt för att öppna mig och ibland har man varit tvungen att tjata på mig för att jag ska säga någonting, men med Dennis vågar jag ta det på en gång istället för att hålla det inom mig.

Förutom det här med hans ex så känns allting jättebra :) Han är en fantastisk människa och nu längtar jag efter att få åka ner till honom. Saknar honom så otroligt mycket ♥






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?