Jag har hittat hem ♥
Publicerat den



De senaste dagarna har varit fantastiska även om det inte har hänt sådär jättemycket. Det känns bara så underbart att få vara hos Dennis. Bara komma bort och vara med den man älskar ♥

Igår var det tre veckor sedan vi blev tillsammans. Det känns dock som att vi har varit tillsammans mycket längre. Det är så svårt att förklara, men det känns som att vi känt varandra hela livet. Allting känns så otroligt bra och jag är så himla lycklig. Det spelar ingen roll hur jag mår. Just nu har jag t.ex. världens huvudvärk och Dennis är i skolan, men trots det svävar jag på moln och njuter av stunden.


(öööh, nej. Han är inte lik Richard. Förstår inte vart folk ser likheten ?)


Det kommer att kännas jättejobbigt när jag väl åkt hem, men det tröstar lite grann att jag vet att vi snart ses igen. Nu har vi ju inte bestämt när jag ska åka hem. Jag skulle iaf tippa på att det blir i början på nästa vecka. Vi behöver dock inte vänta särskilt länge på att ses igen då vi kommer att ses på påsklovet. Om det blir Dennis som åker till mig eller jag till honom är inte bestämt, utan det kan vi bestämma sen när jag väl har åkt.

Nu längtar jag efter att Dennis ska komma hem från skolan så att jag får krama om honom, kyssa honom och berätta hur mycket jag älskar honom. För det gör jag och det kan ingen ta ifrån mig. ♥



Sara

Han får komma till dig på påsken i såfall.. Du lovade att ta hand om mina djur då ju :/



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?