Hemma igen
Publicerat den

Efter att ha varit med Dennis i två underbara veckor är jag nu hemma i Smedjebacken igen. Jag har haft det väldigt roligt och det var såklart jättetråkigt att behöva åka hem. Den stora trösten är ju att vi ses snart då han kommer hit på påsklovet.

Eftersom han betalade min biljett till honom tänkte vi göra detsamma. Det känns dumt om han först ska betala en av mina biljetter och sen ska han betala sina egna. Mamma och jag har därför bestämt att vi ska betala en av hans så är vi "kvitt".

Det kommer dock bli så att vi inte har råd att göra några speciella saker när han är här, men det tror jag inte gör så mycket. Jag tänkte iaf att vi en dag skulle åka in till stan och gå en sväng. Dennis vill ju (som jag) pierca sig i läppen, men det är för dyrt där han bor och funderar därför på att pierca sig på Eastwood i Ludvika då jag rekommenderat dem. Mona är en duktig piercare och 350:- för en läppiercing är inte alls farligt. Så jag funderar på att visa honom studion osv. Vad vi hittar på sen vet jag inte, utan det märker vi då.

Vad jag ska göra de kommande dagarna vet jag inte. Imorgon blir det iaf att packa upp och städa lite. Efter det vet jag inte, utan det beror nog helt på vädret. Är det sol ute så kanske jag tar på mig träningsoverallen, tar med mig MP3:n och går ut en sväng. Har inte utfört någon som helst träning på 2 veckor, så det kliar i kroppen.

Trots att jag var med Dennis för bara några timmar sedan så saknar jag honom. Det ska bli jättekul att få ha honom här igen. Speciellt nu när det inte är så mycket snö. Då är det lite lättare att t.ex. gå på en promenad eller liknande :)

Dennis älskling, tack för två underbara veckor. Jag har haft det jättebra och varenda ögonblick har varit underbart. Jag älskar dig, gubben :)♥






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?