Bokad biljett!
Publicerat den



Nu är biljetten till Dennis äntligen bokad. Jag kommer att åka tidigt på lördag morgon. Jag stannar i minst en vecka, men vi har inte bestämt något datum för när jag ska åka hem utan vi kommer att boka hemresa under tiden jag är där.

Trots att det inte var särskilt länge sedan han var här så saknar jag honom något enormt, så det ska bli jätteskönt att få åka ner till honom. :) Jag behöver inte vara orolig över att jag inte är välkommen då hans föräldrar frågat många gånger när jag ska komma ner. Känns nästan som att de vill att jag gör det. *hihi*

Hur vi gör om dagarna när han går i skolan är inte bestämt utan vi tar det som det kommer. Jag tror iaf att jag vill följa med de dagar han går sådär länge (08:30-16:30), annars får jag väl vara hemma med vovven.

Eftersom jag nu åker iväg så kommer jag såklart inte att blogga särskilt mycket, utan det kommer jag nog att göra när jag kommer hem. Kan hända att jag lägger ut lite bilder på Bilddagboken, men inte mer.



tina

vad roligt för dig :) kraam



URL: http://lipsticklife.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?