Tystnadsplikt
Publicerat den

Just nu cirkulerar mitt liv mycket runt det här med rättegången. Jag har ännu inte fått något datum för när den kommer att äga rum, men det känns som att det inte är lång tid kvar nu. Det är några saker som min advokat har bett mig att göra innan midsommar, så jag tänkte att jag skulle göra det så snart som möjligt för att åklagaren ska kunna boka datum.

Det känns som att det är lika bra att försöka vara så snabb som möjligt så att det blir av någon gång. Jag har väntat så länge. Jag vill helst ha klart allting innan skolan börjar, men jag är övertygad om att det inte blir så snart. Det blir väl till hösten någon gång. Innan snön har kommit.

Jag hade gärna pratat om vad som händer just nu, men för att inte påverka rättegången har jag blivit ombedd av min advokat att låta bli. Det känns som att det är säkrast, så ni som är intresserade av vad som händer angående detta får tyvärr inte veta någonting mer förrän EFTER rättegången.

Pga. att det är så mycket med detta har jag i princip glömt allt annat, vilket faktiskt känns ganska bra. Nu kan jag fokusera på det här, speciellt eftersom det verkar gå snabbt nu. Tror inte att det är så mycket som ska göras för att det skall bokas ett datum.

Är glad att det här äntligen blir av så att man kan lägga det bakom sig och leva vidare sen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?