Ta bort annonsfan!
Publicerat den

Då blev det ändrade planer vad gäller bostad. För några dagar sedan upptäckte vi en lägenhet på Blocket som skulle säljas för 28 000:- och jag mailade därför till säljaren. Tidigare idag tänkte jag att jag skulle se om jag fått något svar, men inkorgen var tom och lägenheten var borta. Att det ska vara så förbannat svårt att ta bort en annons om objektet är sålt eller uthyrt! Vi har varit med om det angående flera lägenheter och jag börjar bli trött på det nu.

Dennis och jag har pratat igenom lite grann hur vi ska lösa detta. Jag har under någon timme googlat lite grann och hittat 4st eventuella lägenheter. Det är 3st bostadsrätter och en hyresrätt. Jag har mailat angående hyresrätten och hoppas på att få ett snabbt svar. Skulle den mot förmodan vara uthyrd (annonsen lades ut för 1 ½ timme sedan) får vi prata med Fredrik och se vad han tycker om bostadsrätterna jag hittade.

Jag försöker att behålla lugnet. Det har faktiskt varit lite lättare sen vi fick veta att hans föräldrar kan tänka sig att köpa en bostadsrätt till oss om den kostar högst 50 000:-.

Som tur är har vi 2 månader på oss att fixa detta, så vi behöver egentligen inte känna oss stressade. Det skulle dock kännas bra om man kunde få någonting så snart som möjligt så att man inte behöver drabbas av panik när det börjar närma sig skolan.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?