Skriva kontrakt imorgon
Publicerat den

Då var det bestämt: imorgon åker Dennis och jag till Västerås för att skriva på kontrakt för lägenheten. Vi åker strax efter kl.10 trots att vi inte ska vara i Västerås förrän kl.13. Anledningen till att vi åker så tidigt är för att vi ska åka genom Stockholm. Fråga mig inte varför, det är Dennis farfar som kör.

Jag vet inte om vi ska göra mer än att skriva kontrakt, utan det får vi se. Eftersom vi har fixat en borgensman kommer vi även att få med oss papper till denne och det kommer att postas imorgon efter besöket så att hon kan skriva på det och skicka in det så fort som möjligt. Om vi får flytta in på en gång vet jag inte. Det kan hända att vi inte får nycklarna förrän pappret från borgensmannen är inskickat. Jag gråter dock inte om vi får flytta in senare eftersom hyran då blir lite billigare.

Tidigare så har vi varit oroliga över hur vi ska betala hyran fram tills jag får min första utbetalning i slutet på augusti/början på september och idag brast det. Jag är dock lugnare nu då jag har fått låna pengar så att Dennis och jag kan betala halva var. Jag har lånat lite mer än summan för halva hyran, men det är för att vi även ska kunna teckna hemförsäkring. Hemförsäkringen kommer jag dock inte att teckna förrän allting är klart och vi har fått nycklarna. Det känns dumt att fixa det nu ifall det skulle uppstå krångel.

För de som inte har hängt med eller riktigt har förstått så är det en 2 r.o.k på 58 kvm. Den ligger 3 km ifrån skolan och vi får ge 4232kr/mån för den.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?