Provsvar
Publicerat den

Nu fungerar äntligen min telefon igen då jag idag fick ett nytt SIM-kort med samma nummer. När jag satte i kortet i telefonen fick jag se att jag hade 3st röstmeddelanden från tidigare i veckan. Två av dem handlade om lägenhet och det tredje var från Karin angående mina provsvar från undersökningen.

Förra veckan fick jag veta att klamydiatestet var negativt, men att det andra fick jag inte veta direkt utan hon ville att jag skulle ringa upp henne på ungdomsmottagningen. Eftersom hon bara jobbar på ungdomsmottagningen tisdagar och onsdagar tänkte jag att jag skulle gå till barnmorskemottagningen eftersom hon jobbar där under resten av veckan. Dennis får då följa med mig så får vi se om jag kan få provsvaret. Jag vet inte om hon har det i huvudet eller om hon måste ha min  journal.

Vi går iaf dit imorgon innan vi sticker till bussen. Håller tummarna för att det bara är den där bakterien som jag drabbades av -08.



Johanna

Ja det är såå skönt. Har varit lite orolig eftersom han ska vara hemma i sommar. Jobbigt när han inte äter.



URL: http://theomylove.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?