Provsvar
Publicerat den

I torsdags skrev jag att Dennis och jag eventuellt skulle gå till barnmorskemottagningen och prata med Karin angående mitt provsvar, men vi valde att låta bli då jag tyckte att det var lika bra att vänta till denna vecka eftersom hon troligen behövde tillgång till min journal vilkte hon inte har på barnmorskemottagningen.

Karin var upptagen när jag ringde till ungdomsmottagningen idag, men hon ringde efter en stund upp och berättade att allting såg bra ut. Provet hade inte visat någonting. Jag vet dock att någonting är fel eftersom jag fortfarande har samma smärta och nu har det även uppstått andra komplikationer. Det kommer därför bli så att jag söker läkarvård så fort jag har kommit hem. Jag tänker be läkarna att skicka en remiss till Falun så att jag får göra ett VUL (vaginalt ultraljud) i hopp om att de kanske hittar någonting då.

När jag bodde i Stockholm drabbades jag av denna smärta och det visade sig då att livmodertappen blödde och jag fick då en akuttid till sjukhuset där det gjordes ett VUL. Det kanske är så att jag drabbats av samma sak igen och jag kommer då att medicineras med en salva i underlivet. BLÄÄÄÄÄÄÄ!  (jag tog inte medicinen sist).

Vi får se hur det blir. Jag kommer iaf att söka läkarvård när jag kommit hem.



Anonym

om du får en salva som kan hjälpa dig å du struntar i att använda den kan du ju inte lida särskilt mycket...förstår inte vad som är äckligt att använda de?



URL:


Ebbasmamma

Varför tog du inte salvan förra gången?



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?