Nervös inför morgondagen
Publicerat den

De senaste dagarna har jag inte kunnat tänka klart vilket har gjort att jag inte kunnat fokusera och Dennis har sett på mig att någonting är fel. Jag mår inte dåligt eller så, utan jag är mest nervös inför morgondagens samtal angående lägenheten.

Som jag skrev tidigare så var vi i Västerås i onsdags för att titta på en lägenhet och vi har bestämt oss för att vi vill ha den. Vi har dock lite krav, annars får de hyra ut den till någon annan. När vi var där upptäckte vi t.ex. att det inte fanns någon brandvarnare, vilket det är lag på att det ska finnas. Det fanns heller ingen spisfläkt och den nuvarande hyresgästen sa att vi måste be om det för om väggen blir missfärgad pga. os/ånga får vi bekosta det. Jag har ingen lust att göra det och tänker därför kräva att de fixar detta. Annars får vi leta vidare. Vi ska inte behöva bekosta brandvarnare och spisfläkt ur egen ficka.

Sen var det det här med skåpen och garderoberna igen. För att få måla-, tapetsera om och lägga nytt golv kunde man teckna någonting som heter Plusval och då betalar man någon hundring i månaden för det. Vi tänkte fråga om vi kan slippa det om vi bekostar både färgen och arbetet själva. Vi vill nämligen bara måla om i skåpen och det handlar om ett tillfälle. Det känns därför lite dumt att betala för det i 2 år då.

Jag är rädd för att detta inte ska gå, men jag hoppas såklart på det bästa. Vi får se imorgon vad hon säger. Har vi tur går de med på detta utan protest.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?