Kul med Dennis :)♥
Publicerat den

Jag vet inte riktigt hur jag ska inleda detta inlägg eftersom jag som sagt är på ganska dåligt humör, men Dennis kommer ikväll vilket jag ser fram emot. Det är nu 1 ½ vecka sedan vi träffades sist och det har känts tomt och tråkigt som det alltid gör när vi är ifrån varandra.

Om det är fint väder står jag om 9 timmar och väntar på honom ute vid OKQ8. Det är tänkt att Dennis och jag för ovanlighetens skull ska gå från bussen hem till mig. Alla andra gånger har det varit så dåligt väder att vi har varit tvungna att åka bild.

Denna gång har jag faktiskt smidigt lite planer över vad vi ska göra under de dagar som vi är här. Han kommer som sagt ikväll och vi är här tills på lördag morgon då vi åker hem till honom. Han ska nämligen jobba på söndag och måste vara hemma tills dess.

Det första vi ska göra är att pierca oss i läppen, vilket vi gör imorgon kl.13. Vi har sedan två alternativ på saker vi kan göra. Om det blir fint väder ska vi gå och ta oss en glass för att sedan åka hem och spela minigolf. Blir det dåligt väder ska vi följa med Sara och Peter till Borlänge. Peter ska köpa en studentpresent till Sara, vilket passar bra eftersom Dennis är i behov av ett par nya jeans.

Fint väder = Glass och minigolf
Dåligt väder = Borlänge med Sara och Peter

Vi hinner inte göra så mycket mer eftersom vi åker till Dennis kl.08:25 på lördag. Jag håller tummarna för att det blir bra väder när vi är hos honom eftersom vi då har tänkt att vi ska grilla. Vi tänker dock vara mer förberedda än vi var förra gången. Det var jättemysigt då, men vi åkte och grillade alldeles för sent och skulle ha köpt in allting dagen innan istället för i sista minuten.

Nej, nu får det ta och blir kväll så att jag får träffa honom någon gång. Jag har längtat efter honom så otroligt mycket. Det gör jag iofs varje gång, men iaf. ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?