En gång för alla!
Publicerat den

Nu har jag bestämt mig en gång för alla att jag ska ta itu med det här med min vikt. Det är inte så att jag tycker att jag är fet eller liknande, men vem vill inte gå ner ett par kilo och känna sig mer hälsosam?

Jag har en förmåga att kunna behålla vikten ganska bra när jag äter p-piller, men när jag slutar med dem sticker kilona iväg. Jag har därför bestämt mig för att jag ska börja leva mer hälsosamt redan nu så att man slipper gå upp så mycket när man väl känner att man inte vill äta p-piller något mer. Jag vill liksom inte ha det som ett knep för att vara "smal".

Dennis känner även han att han vill bli mer hälsosam, så vi har lovat att peppa och stötta varandra i detta vilket känns jättebra. Jag kommer att börja röra på mig mer och äta bättre redan nu och så fortsätter vi så när vi har flyttat sen.

Det är många som inte förstår varför jag vill gå ner i vikt, så därför lägger jag ut lite bilder i hopp om att folk ska förstå att det handlar om vissa delar av kroppen. Inte att jag tycker att jag är fet och måste banta!






(ni får ursäkta trosorna, men jag tyckte inte att det var lämpligt att ha ett par där man kan se rumpan)


Nu kanske ni ser att det är låren och rumpan jag vill få bort lite fett runt. Det är klart att man vill trimma kroppen i allmänhet, men det är där jag tänker börja. Sen tänkte jag ta itu med resten av kroppen och bygga lite muskler. Eftersom muskler väger mer än fett är jag alltså inte så "fixerad" vid hur många kilon jag går ner, utan det är hur formen ser ut efter viktnedgången/trimningen.

En av anledningarna till att jag vill gå ner lite grann är pga. att när jag gick upp 10kg förra året (från 54kg till 64kg - jag gick dock ner allting igen i november -09) gick jag också upp 3st byxstorlekar, vilket jag inte tycker är acceptabelt. Speciellt inte på tre månaders tid. Jag äger endast ett par jeans som jag kan ha (strl 34 - då alla andra är för stora) och jag vill gärna kunna använda dem i fortsättningen. Jag är rädd för att jag ska tappa kontrollen igen och tänkte därför vara mer petig denna gång.


Startvikt: 54.9kg
Målvikt: 48kg (vad jag tror att jag kommer att väga när jag är klar)
BMI: 20.2





Sara Hagelberg

48 kg är för smalt för dig, förmodligen kommer du att bli väldigt yr och ha huvudvärk, träna bort fettet och få kg i muskler istället...

Tycker den vikt du har nu är lagom för dig, det är ungefär så mycket som du ska väga med tanke på din längd, Jag är snäppet längre än dig och jag ska väga kring 56 kg för att må som bäst.. tror du bara behöver fokusera på att forma kroppen med träning och muskler istället för att banta.

Är bara rädd om dig gumman <3



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/


Ebbasmamma

Alltså, du är redann SMAL!! !!!!!!!!!!!

Du behöver inte gå ner mer, då kommer de bara bli fult och dessutom bara skinn och ben kvar av dig!!



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?