Bråttom bråttom!
Publicerat den

De senaste dagarna har jag varit nervös inför det här med lägenheten. Jag har försökt att få tag i hyresvärden i ett par dagar nu, men utan resultat. Jag försökte därför att ringa idag igen, men som väntat var det ingen som svarade. När jag gick in på hemsidan fick jag se att de har öppet endast torsdag denna vecka och Gun brukar tydligen inte jobba då, så jag vet inte hur jag ska kunna få tag i henne och skriva kontrakt innan den 1/7.

Pga. detta har jag mailat till deras info. Jag har bett någon att ringa mig angående detta så att vi kan få det gjort så snart som möjligt eftersom kontraktet ska skrivas på, hyran ska betalas och nycklarna ska hämtas ut. Dennis ansökan om inackordering ska även snart vara inne, så den måste skrivas på.

Just nu känner jag mig ganska töntig som varit nervös inför detta i flera dagar. Speciellt när det blev såhär. Då får vi helt enkelt vänta tills på torsdag med att ställa alla frågor vi har. Det löser sig på något sätt.

Typiskt!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?