Äckliga j*vla telefon!
Publicerat den

Jag vet inte om det är fel på min telefon, mitt SIM-kort eller om halebop har några störningar. Mitt SIM-kort slutade nämligen att fungera igår och av någon anledning så krånglar även min telefon. Jag är ganska säker på att det har ett samband.

Igår laddade jag min telefon och när den var klar stod det "Ingen nätaccess" i displayen. Jag hade ingen mottagning och kunde inte heller gå in i menyn.
Pappa tog ur kortet för att se om man då kunde gå in i menyn, vilket man också kunde. Det fungerar dock inte när SIM-kortet sitter i. Jag provade därför att ta ur både batteriet och SIM-kortet för att sedan sätta tillbaka det. Det hjälpte inte heller.För att vara på den säkra sidan satte jag i kortet i en telefon som inte är operatörlåst och den uppmanar mig då att sätta i mitt SIM-kort. What the fuck!?!

Eftersom Halebop inte har någon kundtjänst via telefon har jag mailat dem och frågat om de kan gå in och kolla vad det är för fel. Skulle det inte gå att fixa har jag rätt till ett nytt, gratis. Jag behöver dock ha det här numret av olika anledningar, så det är väldigt viktigt att det blir fixat. Är det dock inte möjligt så får jag väl ta ett nytt kort ändå.

Mamma erbjöd sig att låna ut sin 3-mobil, men jag fullkomligt hatar 3 och det var därför inget alternativ. Då är jag istället utan telefon ett tag i väntan på ett nytt kort.

Jag hoppas att jag kan få ett svar snart så att jag vet om det är någon idé att beställa ett nytt eller om jag ska vänta på att de fixar det, om det går såklart.

Att det alltid ska vara någonting som krånglar!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?