32 underbara dagar ♥
Publicerat den

Idag åkte jag hem efter att ha spenderat 32 underbara dagar med Dennis. ♥ Jag hade gärna stannat längre, men eftersom han jobbar mycket den här månaden kändes det som att det var lika bra att åka hem trots att jag egentligen inte ville. Det enda som lockade och fick mig att se en liten ljusglimt var tanken på att jag äntligen skulle få träffa Alvin. Eftersom jag älskar djur har jag gått och tänkt på honom enda sedan dagen han flyttade in hos oss.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mina saker i hallen för att sedan gå ut på bakgården och hälsa på mina pluppisar. De gjorde många glädjeskutt när de fick syn på mig. De var alltså glada att se mig, vilket även gjorde mig glad. Jag saknar alltid Holly när jag är borta och nu har jag en till plutt som jag kan sakna. Jag kommer dock inte att ha tid med det med tanke på att jag inte kommer att åka till Dennis något mer innan flytten. Alvin följer dessutom med till Västerås.

När jag kom ut på gården valde jag att hälsa på Alvin först då mina föräldrar sagt att han juckar på en om man klappar Holly först. Det syntes direkt att han ville gosa då han satt på buren innan jag kom dit, men hoppade ner när jag var en meter ifrån. Jag klappade honom en liten stund och gick sedan till Holly. Hon sprang några varv runt mig och när hon bestämde sig för att sitta stilla klappade jag henne på huvudet och borstade henne.

Nu ska jag inte babbla på för mycket om mina kaniner, utan tänkte övergå lite grann till vad Dennis och jag har pysslat med under de två veckor som jag har varit hos honom. Vi har egentligen inte gjort sådär jättemycket mer än jag redan har berättat. Efter att vi var och skrev på kontraktet på lägenheten har vi försökt att planera ganska mycket runt det. T.ex. när vi ska flytta och vad vi ska köpa först. Eftersom vi kommer att köpa i princip allt förutom soffa och säng måste vi bestämma oss för vad vi måste prioritera med tanke på att vi inte är gjorda av pengar.

I slutet av månaden kommer vi att åka till Ikea och det känns som att det är bäst att ta det i samband med flytten så att man slipper åka fler gånger. Vi måste t.ex. åka till Västerås nu i veckan för att hämta nycklarna till lägenheten. Det känns dumt att behöva åka mer än nödvändigt.

Förutom alla planer runt flytten har Dennis och jag bara tagit det lugnt. Eftersom det var så pass varmt igår bestämde vi oss för att cykla ner till badplatsen och bada. Jag bar en bikini för första gången på 4 år, vilket Dennis var ganska stolt över. Tidigare har jag tyckt att det var för kallt i vattnet, inte haft badkläder, blivit avrådd från läkare att bada eller så har jag skämts över min kropp.

Vi badade i havet vilket betyder att det var saltvatten. Detta var första gången någonsin som jag badat i saltvatten och det var ingen hit kan jag tala om. Jag kämpade med att försöka att inte få in något vatten i munnen, men det var svårt. Det var iaf ganska bra värme i vattnet och vi flummade oss lite grann. Det brukar vi dock göra när vi är glada, så det var inget nytt.

Det känns ganska jobbigt att vara hemma just nu eftersom Dennis inte är i min närhet, men det tröstar att veta att detta faktiskt är sista gången vi behöver vara ifrån varandra på det här sättet. Det gör alltså ingenting att vi måste vänta i 2 ½ - 3 veckor.

Nu börjar inlägget bli ganska långt, så jag tänkte att jag skulle avsluta.


Dennis ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?