Tillökning
Publicerat den

När jag var inne på Facebook i onsdags såg jag att min kompis Johanna ville hitta ett nytt hem åt sin kanin, Alvin. Eftersom jag älskar djur frågade jag henne varför hon inte ville ha kvar den och det berodde delvis på att hon inte har tid för den pga. jobbet m.m. Hon ville inte ha någonting för honom och alla tillbehör medföljde, så jag erbjöd mig därför att ta honom.

Jag frågade henne även när det var tänkt att han skulle flytta och hon ville "bli av med honom" redan samma dag. Eftersom jag var och är hos Dennis ringde jag mina föräldrar och frågade om det var okej för dem att hon kom och lämnade honom, vilket inte var några problem.

Senare under kvällen bad jag mamma att skicka en bild på honom och när jag fick se den tänkte jag:"Varför har hon skickat en bild på Holly?". För den som inte vet är Holly min nuvarande kanin. Det visade sig att bilden var på Alvin. Det är bara det att de är väldigt lika.

Det ska bli spännande att komma hem nästa vecka och se honom. Han ska (precis som Holly) vara en riktig pärla. :)

BTW, både Holly och Alvin är av rasen dvärgvädur. Holly är dock lite äldre med sina 22 månader mot Alvins 7 månader. Jag hoppas att de kommer att tycka om varandra ändå.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?