Tiden går fort ♥
Publicerat den

Som jag skrev i föregående inlägg så känns det som att tiden går väldigt fort och det gäller inte bara det här med Kim, utan även om mitt och Dennis förhållande. Det känns som om det var igår vi träffades för första gången, men samtidigt känns det som att vi alltid har varit tillsammans. ♥ Vi har idag varit tillsammans i 5 månader.

Det kändes rätt redan från första stund, men aldrig vågade jag drömma om att det skulle gå såhär bra. Trodde aldrig att det skulle sluta med att vi bestämde oss för att flytta ihop. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande och jag räknar dagarna tills vi flyttar. Just nu är det sagt att vi ska flytta på torsdag, men det kan bli så att vi flyttar tidigare om vi får som vi vill *blink blink* :)

Jag skulle kunna skriva en hel roman om hur jag känner för Dennis, men det tänker jag inte göra. Det enda jag tänker säga för närvarande är: Dennis, jag älskar dig ♥ Tack för att du finns och är den du är.

Jag behöver inte säga så mycket mer, för han vet redan vad jag känner för honom. Jag tänker istället göra mitt bästa för att visa det.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?