Psykologi A
Publicerat den

För inte så länge sedan påbörjade jag kursen psykologi A på John Bauer (som jag kommer att gå på i höst). Redan under första lektionen uppfattade jag kursen som svår och jag var övertygad om att jag inte skulle få godkänt med tanke på att jag bara hade några veckor på mig att ta igen allting som resten av klassen läst.

Eftersom det led mot årskursens slut ställdes många lektioner in och jag behövde därför bara vara i skolan 1ggr/vecka. Jag var alltså bara på fem lektioner under hela kursen.

För någon vecka sedan ringde mamma då jag fått brev från Västerås. Hon berättade att jag fått hem betyget och jag tog förgivet att jag fått ett IG, men det hade jag faktiskt inte fått. I betygsdokumentet stod det ett fint och prydligt G. Så trots att jag tyckte att kursen var svår och endast gick på fem lektioner lyckades jag att få godkänt. :) Nu slipper jag alltså läsa om den.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?