Kopia på hyreskontraktet
Publicerat den

I lördags valde jag att maila till Kvarnvreten angående hyreskontraktet och idag när mina föräldrar gick ut för att hämta posten visade det sig att jag fått brev från dem. Jag öppnade det och: kors i taket! Det var hyreskontraktet! I brevet fanns det även en handskriven lapp från Caroline (tjejen som alltid svarar när jag ringer dit) och på lappen stod det:"Hej Louise! De i receptionen glömde att ge dig kontraktet när du hämtade nycklarna. Här kommer de iallafall / Caroline".

Jag tror inte ett skit på att de glömde att ge mig hyreskontraktet, utan jag tror att de blev rädda när jag skrev att jag skulle besöka de personligen om de inte skickade ut detta. Att man ska behöva skicka ett mail där man låter irriterad för att det ska hända någonting.

Jag kommer ändå att åka in till dem nu när vi ska flytta och kräva den tredje nyckeln. Jag fick nämligen bara 2/3st när jag var där och kvitterade ut dem.

Som jag skrivit tidigare har Dennis och jag anmält intresse på 2st lägenheter i området bredvid och det är hans pappa som får stå för kontraktet. Jag har genom min användare hos Mimer anmält intresse på lägenheterna och fick idag veta att jag ej blivit erbjuden den dyrare. Det betyder att Dennis kan logga in på sin pappas användare för att se om han har fått något erbjudande. Hans pappa är nämligen ute på sjön fram till helgen och man har bara några få dagar på sig att ge besked och jag tycker att det är lika bra att vi fixar detta så fort som möjligt.

Det ska bli spännade att se om vi ligger bra till om vi har fått ett eventuellt erbjudande. *Håller tummarna*





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?