Klartecken om lägenheten
Publicerat den

Dennis och jag har i ett par dagar funderat över det här med lägenheten, så jag ringde till dem för en liten stund sedan för att höra hur det går. De hade fått in borgenspapprena och besiktningen var klar, så det var bara att komma och hämta nycklarna när vi ville och hade tid.

Vi diskuterade även det här om att vi betalat för perioden 1/7-31/7, men att vi inte har haft tillgång till den fr.o.m datumet vi betalade. Tjejen jag pratade med sa att de skulle dra av den summan på nästa hyra, så hyran för 1/8-31/8 kommer att vara billigare. Det handlar om ca 1100:-

Frågan är nu bara när vi ska åka och hämta dem. Jag åker hem nästa vecka (är fortfarande hos Dennis) och mamma har semester i ett par veckor, så vi skulle kunna åka och hämta dem i slutet på nästa vecka eller veckan efter. Det beror helt på vad mamma tycker. Jag vet inte om vi åker dit för att endast hämta nycklarna eller om hon planerar att handla när vi ändå är där. Är osäker över om hon tycker det är värt att åka 20 mil tur och retur för ett par nycklar. Vi har visserligen betalat för lägenheten och ska ha dem, men iaf. Vi får se när det blir av. Nu är det klart iaf. :)

Nu kan jag slappna av ett tag.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?