Hämta nycklarna.
Publicerat den

Imorgon åker jag och familjen till Västerås för att hämta nycklarna och lämna lite saker i lägenheten. För att vara på den säkra sidan kommer jag att ringa till receptionen och förvarna att vi kommer så att vi inte åker dit i onödan. Hyresvärden sa att vi skulle hämta nycklarna i receptionen, men jag vill alltid vara på den säkra sidan så jag kommer att ringa innan vi åker för att se så att någon har dem. Hyresvärden är som jag tidigare nämnt på semester, så jag kan inte få dem av henne.

Förutom att lämna lite saker kommer vi även att mäta lite grann då både Dennis och jag vill se så att allting får plats. Vi har fått mina föräldrars hörnsoffa, men vi är rädda att den inte ska få plats och vi måste därför mäta. Skulle den vara för stor går det tack och lov att göra om den till en 3-sits.

Pappa ska även få kolla inuti skåpen. Många har säkert lagt märke till att jag klagat på att de såg förjävliga ut och han ska därför se om man kan göra någonting åt det.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?