Besiktningsprotokoll
Publicerat den

Efter gårdagens lägenhetschock valde jag att idag ringa till Kvarnvreten för att se om jag eventuellt kunde få ett besiktningsprotokoll. Caroline i receptionen (det är alltid hon som svarar) sa att de inte har fått in protokollet än och jag berättade då att det igår upptäcktes skador i lägenheten och att jag är rädd för att de inte är protokollförda. Hon skrev då ner alla skador och sa att hon skulle skriva med det i protokollet om det inte redan stod där.

Vi kommer alltså inte att få betala för skadorna. Om vi mot förmodan skulle bli tillsagda att göra det vet jag inte vad jag gör. Först så skulle de dra av pengar på hyran för att vi inte haft tillgång till lägenheten fr.o.m det datum vi betalade första hyran. Den andra fakturan hittade vi i lägenheten igår och de hade inte dragit av någonting. Jag kommer därför att ringa till dem eller gå dit personligen när vi har flyttat och fråga varför. Det ska inte få vara såhär.

Det känns iaf som att det börjar gå lite framåt, men vi kommer ändå att flytta ut så fort det bara går.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?