Svar på kommentar
Publicerat den

Anonym om Svar på kommentar Dragen vid näsan:

"det är ju bara att inse att ni helt enkelt får skylla er själva. ni kunde väl ha sagt något när ni fick syn på att det inte stämde istället för att skriva på kontraktet.


Denna kommentar är inte godkänd"


Det låter som att folk inte har förstått hur det gick till när Dennis och jag var till Västerås för att skriva på kontraktet. När vi fick kontraktet i handen stod det att hyran var på 4232kr/mån och vi frågade hyresvärden flera gånger om det stämde, vilket det enligt henne gjorde. Vi skrev därför på och SEN fick vi veta (när vi fick fakturan) att hyran inte alls stämde. Om det i kontraktet hade stått att hyran egentligen låg på 4676kr/mån hade vi aldrig skrivit på. Kontraktet ljög alltså. Vi fick inte veta det förrän EFTER vi skrivit på.



Anonym

då är det ju inget problem. har ni skrivit på kontraktet där det stod den lägre hyran är det ju det ni har gått med på att betala. ni har ju inte skrivit på för den högre så alltså ska inte ni behöva gå med på det.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?