Vilka humörsvängningar!
Publicerat den

                                      


När jag gick och lade mig igår var jag ganska nere och det slutade med att jag faktiskt grät en skvätt. Hade så mycket tankar i huvudet och var så otroligt rädd. Det händer ibland att man har för mycket tankar att bägaren rinna över. Grät mest över att jag inte riktigt vet hur jag ska bete mig med saker och ting, så det är ingenting tråkigt som har hänt. Kan vara skönt att få gråta lite ibland och lätta på allting.

Idag har jag iaf varit på väldigt bra humör. För första gången på tre nätter har jag faktiskt kunnat sova trots att det kändes lite kallt och tomt. Natten till igår låg jag sömnlös eftersom jag var lite nervös och inatt lyckades jag nog somna pga. att jag kände mig så varm och glad inombords. Låg och dagdrömde lite grann och det var nog det som fick mig att somna till slut.

Har fått höra jättefina saker inatt som har hållit mitt humör uppe hela dagen. Trodde aldrig att jag skulle få höra någonting sådant av någon, men nu fick jag göra det. Det känns extra speciellt eftersom det var från någon jag tycker otroligt mycket om. Kan säga att jag känner mig både omtyckt och speciell på något sätt. Lite svårt att förklara ♥




Sanna

Haha, E.L.F heter företaget - http://www.eyeslipsface.co.uk/



Sjuuukt billigt, alla grejer kostade 18,30kr eller 36,60kr! :D tar visserligen 1-2 veckor innan man får hem grejerna :)



URL: http://trottoarblomma.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?