Vad är det med folk egentligen?
Publicerat den

Ibland förstår jag inte vad folk håller på med egentligen. Som Ni säkert lagt märke till så handlar det oftast om Björn när jag är arg eller irriterad och det gör det även denna gång.

De senaste dagarna har jag sms:at med honom av någon anledning. Jag är en sån som inte orkar vara osams efter allt som varit, men igår höll jag på att klappa till honom. Som vanligt vräker han ur sig saker och denna gång fick jag höra att han fortfarande älskar mig innerst inne. Att jag har varit den bästa han någonsin varit tillsammans med. Om jag var det så hade han aldrig lämnat mig!

Att han kallade min Plutt efter nästan varje inlägg gjorde mig lite irriterad eftersom det var mitt smeknamn när vi var tillsammans. Jag tycker inte att man skriver så när man inte är tillsammans. Iaf inte när det var han som lämnade mig.

Han skrev väldigt gulliga saker och efter ett tag bad jag honom att sluta. Han har flickvän och då tycker jag inte att han ska gå och skriva gulliga saker till sitt ex. Om han hade gjort det till sitt ex när vi var tillsammans (gjorde han säkert) och jag hade fått reda på det hade jag blivit jättesårad. Så jag tänker på hans nya tjej även om jag är lite arg på henne. Försöker dock att inte vara det eftersom jag vet att det med största sannolikhet inte berodde 100% på henne att det tog slut mellan mig och Björn.

Jag vill ändå inte ha tillbaka honom, så ingen idé att gå och vara arg på henne. Tycker bara att han ska vara ärlig mot henne istället för att säga till mig:"Jag raderar sms:en sen". Bara för att hon inte ska se dem. Vad är det för snubbe som gör så egentligen? Varför inte bara vara ärlig mot henne istället för att gå bakom ryggen? Jag blir så besviken.



Novalie

Har precis haft ett liknande problem. Ibland är det är så j-la själviskt att slänga ur sig sådana saker, speciellt om man vet att det kommer att stanna vid ord. Och så försöker man själv gå vidare och idioten som från början drog klampar efter men har ändå ingen tanke på att komma in. Sen slutar det plötsligt med att man själv blir den som sluter fred för att man inte vill vara osams trots att man inte gjort något utan reagerat helt normal. Och så var man tillbaka på ruta ett igen.



Sorry, men det där beteendet gör mig vansinnig ;)

Kram



URL: http://novalie.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?