Speciella skäl
Publicerat den

De senaste dagarna har jag setat mycket vid datorn då jag har skrivit ett brev till kommunen. Eftersom Smedjebacken och Falun inte har något avtal med varandra (idrottsprogrammet) så måste jag ha speciella skäl för att få gå där. Jag har sökt till programmet två gånger och blivit antagen båda gångerna. Jag söker nu en tredje gång och om jag blir antagen kommer jag att fullfölja skolan och ta studenten i Falun :)

Gymnasieansökningarna ska ju egentligen varit inne i November första gången för att sedan få preliminärbesked i april. Jag sökte dock ungefär vid den här tidpunkten förra gången (då jag tackade nej för att jag hann flytta till Nybro). Eftersom jag skrivit klart brevet till kommunen tänkte jag skicka in det + gymnasieansökan så snart som möjligt. Jag kommer då att få två papper: ett papper där kommunen ger besked om de betalar för utbildningen eller inte. Sen kommer intagningsbeskedet från Falun.

Jag tror och hoppas på att jag blir antagen en tredje gång. Det känns bäst att få det gjort så att man kan få ett besked så snart som möjligt. Blir jag antagen har jag ju lite som jag måste planera.

Så i veckan tänkte jag skicka in alla papper. :) Wish me luck!






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?